Workation

....

Workation i Fryksås

Kreativitet, aktivitet och frisk luft 

Ta med dig hemmakontoret och dina vänner till Sveriges äldsta fäbodvall. Byt ut din dagliga arbetsmiljö till en rogivande och inspirerande plats. 

Fryksås inbjuder till inspiration där kreativitet får utrymme. Varva jobb med mängder av möjligheter till aktiviteter i naturskön miljö. 

Härligt häng med dina favoriter, på en underbart plats!

  

Boendet

Stugan är 150 kvm stor. Tre sovrum med plats för två i varje. Stort full utrustat kök med en inbjudande matplats och vardagsrum med öppen spis och utsikt mot Orsasjön och Siljansbygden. Yogaloft, två badrum varav det enda har båda badkar och bastu. 

Stugan har givetvis wifi och högtalare i olika rum som kan kopplas in via er telefon. 

Vistelsen

Börja dagen med en riktig fäbodfrukost . Slå dig sedan ner vid något av skrivborden, vid köksbordet eller i vardagsrummet för att jobba.  

Ta dig ut, kanske upp till utkiksplatsen i Fryksås och drick förmiddagskaffet där. Ta dig tiden att göra upp en eld och koka kaffe, reflektera och andas. Det smakar dessutom så gott och kommer att ge energi till resten av dagens arbetspass. När du behöver en till paus finns det massor med natur att utforska runt knuten. När dagen blivit till kväll och middagen är uppäten, finns det utomhusjacuzzi, bastu och badkar att nyttja. 


Vi erbjuder olika paket efter era önskemål