Om oss

.

Fjäll & Fäbod

Fjäll & Fäbod bedriver verksamhet inom fastighet och besöksnäring i norra Dalarna.

Ett stort intresse för skidåkning och natur, tillsammans med fastigheter och service gjorde att vi 2019 startade vår verksamhet stugliv.com. Verksamheten består idag av 11 stugor och lägenheter med 94 bäddar för uthyrning i Orsa/Fryksås, Idre och Älvdalen, samt nybyggnation av bostadsrätter på Idre Fjäll.

"Med tydliga målbilder och stort engagemang är vår vision att skapa boenden man minns och vill återkomma till ".

Vi hoppas och tror att du också kommer att trivas i någon av våra stugor. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller boka din vistelse hos oss! 


Vi som arbetar på Fjäll & Fäbod


Maria Rydqvist - Ägare och verksamhetsansvarig 

Är en nyfiken entreprenör som älskar att utveckla företag och driva  processer. Helst kopplat till skidåkning, fjäll och fastigheter. 

Vi jobbar ständigt med att utveckla både verksamhet och boenden. Min dröm är att skapa och erbjuda koncept i unika miljöer, som sticker ut och erbjuder någonting extra. 

Läs mer

Lisa Saxvall - Affärsutvecklare

Har en bakgrund inom kommunikation och webb, och ett stort intresse för natur och kultur. 

Dalarna är fantastiskt! Från charmiga småbyar till fjäll med häpnadsväckande vyer och fina vandringsleder. Att ha möjligheten att få fler att upptäcka det är en ynnest. 


"Vi verkar för att stärka det lokala företagandet. Till att skapa en nytänkande företagskultur och ett positivt företagsklimat. Vi vill bidra till ett större driv i regionen och en landsbygd som lever."      Press

Nyheter om oss

"Två Dala-pärlor har handplockats av Luxury Action Sweden"

Vår konceptutveckling Fryksås Chalet är omskriven i dt idag.

Genom samarbete med Luxury Action Sweden kommer vi, med start i vinter att erbjuda skräddarsydda lyxsemestrar i Fryksås. Läs artikeln nedan: