Om oss

.

Vildhem-Stugliv

Stugliv bedriver verksamhet inom fastighet och besöksnäring i norra Dalarna.

Ett stort intresse för skidåkning och natur, tillsammans med fastigheter och service gjorde att vi 2019 startade vår verksamhet stugliv.com. Verksamheten består idag av 11 stugor och lägenheter med 90-talet bäddar för uthyrning i Orsa/Fryksås, Idre och Älvdalen, samt nybyggnation av bostadsrätter på Idre Fjäll.


                                     "Med tydliga målbilder och stort engagemang är vår vision att skapa                                                        boenden man minns och vill återkomma till ".


Vi hoppas och tror att du också kommer att trivas i någon av våra stugor. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller vill boka din vistelse hos oss. 

Välkommen! 


Vi som arbetar på Vildhem-Stugliv

Maria Rydqvist - Ägare och verksamhetsansvarig 

Är en nyfiken entreprenör som älskar att utveckla företag och driva  processer. Helst kopplat till skidåkning, fjäll och fastigheter. 

Vi jobbar ständigt med att utveckla både verksamhet och boenden. Min dröm är att skapa och erbjuda koncept i unika miljöer, som sticker ut och erbjuder någonting extra. 

Läs mer

Lotta Backlund - Bokning                  

Lotta har tidigare arbetat inom offentlig sektor samt med kommunikation men vidareutbildade sig till reseproducent och har nu en lång erfarenhet av besöksnäringen som naturguide och egen företagare. För Vildhem tar hon mestadels hand om bokningar och sköter kontakt med gäster.

Lotta älskar att vistas i naturen, året om. Hon brinner för att få fler att upptäcka tjusningen med vår svenska natur och allt fantastiskt som Dalarna har att erbjuda.

Kajsa Gustafsson - Boknings- och kundkoordinator

Kajsa har en bakgrund inom turism och besöksnäring. Hon jobbar även med systerföretaget Vildhem bostadsutveckling där hon ansvarar för webb och kommunikation. 

Kajsa har en aktiv livsstil och spenderar gärna tid i naturen. Kajsa drivs av att utveckla Dalarna som plats att besöka och bo i.


"Vi verkar för att stärka det lokala företagandet. Till att skapa en nytänkande företagskultur och ett positivt företagsklimat. Vi vill bidra till ett större driv i regionen och en landsbygd som lever."      Press

Nyheter om oss

"Två Dala-pärlor har handplockats av Luxury Action Sweden"

Vår konceptutveckling Fryksås Chalet är omskriven i dt idag.

Genom samarbete med Luxury Action Sweden kommer vi, med start i vinter att erbjuda skräddarsydda lyxsemestrar i Fryksås. Läs artikeln nedan: