Idre Himmelfjäll

.

Nytt och fräscht, direkt i backen

Julen 2019 invigdes Idre Himmelfjäll med sina första 8 liftar och 18 nedfarter. Strategiskt är anläggningen belägen bara 3 km från Idre Fjäll med ytterligare 24 liftar och 40 nedfarter. 

På Himmelfjäll erbjuder vi 2 typer av stugor. En 92 kvm-are med 8 bäddar, samt en helt nybyggd stuga på 70kvm och 7 bäddar. Stugorna ligger alldeles intill varann på samma tomt, med liften direkt utanför fönstret. 

7 bäddar, 72 kvm

Denna stuga på 72 kvm med 7 bäddar är fördelad på 1 sovrum med 1 dubbelsäng, 1 sovrum med 1 våningssäng och ett sovloft med 3 bäddar. I stugan finns allrum med kamin, soffa och TV samt köksavdelning med spis, ugn, kyl/frys, diskmaskin, mikro mm. 1 WC med dusch och bastu finns. Uttag för motorvärmare finns att tillgå.
Stugan är husdjursfri och rökfri.

8 bäddar, 92 kvm

Denna stuga på 92 kvm med 8 bäddar är fördelad på 1 sovrum med 1 dubbelsäng, 2 sovrum med 1 våningssäng och ett sovloft med 2 bäddar. I stugan finns allrum med soffa och TV samt köksavdelning med spis, ugn, kyl/frys, diskmaskin, mikro mm. 2 WC finns, varav 1 med dusch och bastu. Uttag för motorvärmare finns att tillgå. 

Stugan är husdjurstillåten (mot tillägg) och rökfri.

Områdeskarta

Idre Himmelfjäll

Våra stugor på Himmelfjäll ligger på Vintergatan 2 a och b

För att hitta hit: 

Om du kommer nedifrån, från Idre by: 

Sväng vänster vid skylt Himmelfjäll södra. Sväng höger till Merkuriusgatan och fortsätt vägen uppåt. När vägen delar sig lite, håll då höger. Husen ligger i vänstersvängen där Vintergatan börjar. 


Klicka på bilden för större karta

Kör ni elbil?

Vid infarten till Himmelfjäll Södra, i samma hus som skiduthyrningen, finns det 4 platser för elbilsladdning. Använd dessa och ladda inte bilen vid stugan.

Boka direkt 

Priser Vintergatan 2

Slutstäd STORA stugan, efter RUT 

845 kr (efter RUT) annars 1270kr+moms

Slutstäd LILLA Stugan, efter RUT 

745 kr (efter RUT) annars 1190kr+moms

fr 970 kr

Husdjurstillägg (endast 8 bäddsstugan)

400 kr