Paket o Erbjudanden

.

FRYKSÅS HIKE & WINE! 

Njut av vandring i magisk fäbodmiljö. Koppla av med relax, god mat och härligt umgänge.

För dig som vill kombinera friluftsliv och avkoppling tilllsammans med kompisgänget, kollegorna, ledningsgruppen eller träningspolarna. 


Anslut på kvällen till vår moderna fäbodstuga Fryksås Sviten. Programmet startar igång påföljande dag efter frukost. Vi gör en vandring i dalafolkets fotspår genom vacker skog med härliga vyer. Vi tar oss fram till platsen där ni blir serverade lunch med traditionella råvaror vid öppen eld tillsammans med spännande berättelser.

I god tid är ni åter för att på eftermiddagen njuta och koppla av i bastu och bad i vår utomhus- jacuzzi vid ert boende. Vår lokala kock och sommilier ansluter till stugan för att laga en trerättersmiddag med lokala råvaror. Dagen avslutas med provsmakning av olika druvor och god mat tillsammans i vår stuga

Pris vid bokning fram till 15 sept, 2390kr/pp* (inkl 2 nätters logi) 

*Priset är baserat på sällskap om 6-14 personer. Maxantal 14 personer för detta upplägg. Paketet går att skala av eller kombinera med andra upplägg. 

Lakan, städning och frukost går att lägga till i paketet. 

**Vi följer folkhälsomyndigheternas rekommendationer med hänsyn till rådande situation med covid-19. Detta möjliggör ombokning om läget inte tillåter avresa vid den bokade tidpunkten. 

Ett samarbete med UniqueTravel.se Tel 070-385 15 93 madelene.morell@gmail.com

FRYKSÅS WINTER WONDER DAY!

Seize the day, cherish the moment, feel the cold!

Letar du efter ett annorlunda och roligt vinteräventyr med familj och vänner? Följ med oss  snöskovandring och sparksafari i magiskt vinterland och upplev naturen på nya äventyrliga vis.

Under förmiddagen vandrar vi och njuter av den magiska skogen på snöskor. Halvvägs stannar vi och intar en lättare måltid vid lägerelden,  Eftermiddagen tar vi oss fram med mer fart och fläkt på sparksafari upp till Grönklitt och tillbaka. Inkl. stopp för fika (varm dryck & hembakta kanelbullar). 

Se mer av vår lokala natur, inspireras av lokala guider och njut av skogens harmoni. 

Pris heldag med Snöskovandring och Sparksafari inkl två stopp med utomhusfika.

GÄSTPRIS ( I något av våra boenden)

Vuxen 1190kr/person Barn upp till 16 år 595kr

Ord. pris Icke gäster

Vuxen 1350kr/person Barn upp till 16 år 675kr

Maxantal 8 personer.

Vad som ingår:

→ Guidad snöskovandring (ca 5km) inkl. lättare måltid → Guidad sparksafari inkl. fika → Snöskor och stavar → Spark, pannlampa och reflexväst → Små grupper för en mer genuin känsla

Valbara datum: Torsdag 30 jan, Tisdag 18 feb, Tisdag 3 mars, Tisdag 10 mars, Tisdag 17 mars, Tisdag 24 mars

I samarbete med Green Owl Travel. För frågor om turen maila info@greenowltravel.com eller ring 073 - 616 11 10

Skicka din bokningsförfrågan:

FRYKSÅS SKI & WINE! 

Njut av skidåkning i magisk fäbodmiljö.  Koppla av med relax, vinprovning och god mat i härligt umgänge. 

Paketet för dig som vill kombinera längdskidåkning i vacker miljö med teknikhjälp och avkoppling i goda vänners lag. Med kompisgänget, kollegorna, ledningsgruppen eller träningspolarna. 

Dagen börjar med skidåkning direkt från Fryksås Fäbod. Vi delar in oss efter åkvana och följer upp vad var och en vill få tips och hjälp med i sin åkning. Efter en förmiddag i spåren samlas vi runt lägerelden för en myslunch tillsammans. Därefter tar vi oss gemensamt tillbaks till Fryksås på skidor. 

Eftermiddagen följs upp med bastu, bad i vår utomhus- jacuzzi och avkoppling i anslutning till ert boende. Vår lokala kock och sommilier ansluter till stugan för att laga en trerättersmiddag med lokala råvaror. Dagen avslutas med vinprovning och god mat tillsammans i vår Fäbodstuga. 

Passpåpris till 31 jan 2020,   1980kr/pp ex boende*. 

*Priset är baserat på sällskap om 5-10 personer. Maxantal 10 personer för detta upplägg. Paketet går att skala av eller kombinera med andra upplägg. 

Ett samarbete med UniqueTravel.se 
Tel 070-385 15 93 madelene.morell@gmail.com

.

.