Fryksås Brudtallen

Magi över Orsa Sjön, 2km från Orsa Grönklitt

Två mysiga och moderna lägenheter i timmerstil med 7 och 8 bäddar

Övervåning - 7 bäddar. Här finner ni ett fullt utrustat kök och matplats för 8 personer, allrum med tv och braskamin, hall, toalett med dusch samt tre sovrum. Sovrummen består av ett rum med dubbelsäng, ett med två enkelsängar samt ett med en våningssäng och en enkelsäng. 

Bottenplan - 8 bäddar. Här finner ni ett fullt utrustat kök och matplats för 8 personer, allrum med tv och braskamin, hall, toalett med dusch samt tre sovrum. Sovrummen består av ett rum med dubbelsäng, ett med två våningssängar samt ett med en våningssäng.

Båda lägenheterna har utsikt över Orsasjön från kök och allrum. 

Brudtallen är rökfri och tillåter djur (mot tillägg) Vallabod finns på gården.

Att göra i Fryksås

Ett stenkast från stugan finner du vandringsleder sommartid och längdspår anslutna till Orsa Grönklitts 80km långa spårsystem vintertid. Inom fäboden finns även Fryksås Hotell med välrenommerat kök och Smidgården med servering i fäbodstil. I Fryksås finns goda möjligheter att vandra, plocka bär och svamp eller fiska.

2 km från Fryksås ligger Orsa Grönklitt med ett stort utbud av aktiviteter. Skidåkning alpin och längd vintertid. Sommar med paddling, fiske, bad, cykling, vandring med mera.

Boka online

Priser för tillval  

Jacuzzi 1 dag

690 kr

Jacuzzi 3 dag

1490 kr

Jacuzzi 7 dag

1750 kr

Slutstädning/ lägenhet efter RUT (kräver svenskt personnummer)

Utan RUT 1380kr 

690 kr

Ved

/vistelse

300 kr

Husdjurstillägg

/vistelse

400 kr

Hitta hit

Skidlektion under din vistelse

Skicka förfrågan